Spela gratis online slots med bonusspel

spelpengar

Du kommer förmodligen vilja prova de bästa gratis slots med bonusspel nu, så vi är glada att presentera dig för tusentals gratis online slots med bonusar att spela på våra gratis spel. Arkaden har ett sök- och filterverktyg som gör det lättare att hitta de mest populära gratisspelen med bonusspel, och du behöver inte nedladdningar eller registrering för att spela – spelen laddas direkt i din webbläsare.Spela gratis slots här.

Vad är bonusspel?

Bonusspel eller funktioner är minispel i onlineslots som vanligtvis börjar med att träffa olika symboler (typiskt tre scatter-symboler eller två eller fler andra symboler), och bonusar kan också utlösas slumpmässigt.

De olika typerna av bonusspel och funktioner i spelautomater är:

Free Spins – du får flera gratisspel på din nuvarande insats där du behåller alla vinster du inte kan förlora några pengar under bonusen. Re-spins – du kommer att belönas med ett extra snurr på din nuvarande insats gratis, ofta med symboler. Pick-me – detta kallas även för en samlarbonus som gör att du kan spela ett interaktivt minispel och vinna direktbelöningar genom att välja bland slumpmässiga val.

Omedelbar vinst – få ett direkt kontantpris.

Tillagda/extra wilds – nya eller extra wild-symboler kan läggas till på hjulen för att hjälpa dig att bilda fler vinnande kombinationer. Pathway spel – framsteg i en serie mini-spel och vinna större priser på vägen. Det kan ofta vara en del av ett progressivt jackpottspel.