Free spins utan insättning 2017

Freespins

Free spins utan insättning är den absolut vanligaste formen av gratispengar som du kommer att stöta på under 2017. Många gånger är detta en del av en spelsidas välkomsterbjudande och free spinsen krediteras då till ditt spelkonto direkt efter att du har skapat det. Det händer däremot även att free spins utan insättning delas ut genom andra kampanjer, t.ex. när en ny spelautomat introduceras på sidan.

Varför är casinon generösa?

Spel på nätet är något som länge har växt och som även ser ut att fortsätta växa under 2017. Detta innebär att fler och fler spelsidor skapas då de ser möjligheten till att få en bit av kakan. Detta gör att utbudet av spelsidor idag är enormt, vilket skapar en väldigt hög konkurrens. De behöver då metoder för att locka till sig spelare på något sätt. Att då erbjuda freespins utan insättning är perfekt, eftersom det för spelsidan endast är en liten kostnad, men som generar mycket trafik då vi ofta får upp ögonen för saker som är gratis.

Får man ut sina pengar?

Även om vi inte kan gå i god för alla spelsidor som finns, vågar vi påstå att det inte är några problem att få ut sina pengar så länge som alla villkor följs. Med villkor syftar vi dels på de allmänna villkor som sidan har, där det t.ex. ofta står att man inte får ha mer än ett konto registrerat eller ta del av ett och samma bonuserbjudande ifrån samma hushåll/ip-adress. Vi syftar även på de specifika villkor som själva bonuserbjudandet många gånger har. Det kan t.ex. finnas ett maxtak på hur mycket man kan ta ut av vinster gjorda ifrån gratis freespins. Även om inte detta finns, är det väldigt vanligt att det finns ett omsättningskrav som behöver uppfyllas innan ett uttag kan göras.

Omsättningskrav

Omsättningsfria free spins är något som blir allt vanligare och något som du definitivt kommer att stöta på under 2017, inte minst bland de erbjudanden som vi har listade längre ner på våran sida. Men trots att detta blir allt vanligare, är det fortfarande vanligt att någon form av omsättningskrav behöver uppfyllas på de vinster som du har gjort ifrån free spinsen. Vad som menas med detta är att dina vinster blir bonuspengar och dessa pengar behöver du satsa ett visst antal gånger innan de blir uttagsbara. Hur många gånger du behöver omsätta bonuspengarna varierar från sida till sida, men det kan t.ex. vara så att de behöver omsättas 35 gånger inom 5 dagar.