hatten gör för en bra bonus spel?

spelpengar

Eftersom bonus slots är de mest populära i spelvärlden, erbjuder de bästa online-kasinon ett brett utbud av slots med bonusspel – ofta hundratals!

Hur sorterar man gott från ont? De tre viktigaste faktorerna att hålla utkik efter är:

Hit rate – online slot kan vara det bästa bonusspelet i världen, men om du bara kan spela det en gång på 50 000 spinn så är det inte särskilt lätt tillgängligt! De bästa online slots har bonusspel som startar upp ofta.
Vinnande potential – ett bonusspel kan komma upp ofta, men det kan bara dubbla din belöning. De bästa online slot bonusspel och funktioner multiplicera din insats med en avsevärd mängd. En rolig faktor – förutom pengar, en stor anledning online slots har bonusspel är att göra spelet roligare. Om ett bonusspel eller en funktion inte är spännande eller roligt att spela kan det lika gärna vara utan ett. När allt är ett tråkigt spel ett dåligt spel!

Är bonus slots bättre än vanliga slots?

Vissa online slots har inga bonusspel alls. Detta är ofta en situation med klassiska slots som efterliknar en av de beväpnade banditerna och håller det enkelt och avklädd. För andra slots som inte har bonusspel och funktioner kan det bero på att de erbjuder en stor chans att vinna utan en bonus. Vid detta  bonusspel spänningen i att spela slots, och ofta bonus spins erbjuder chansen att träffa jackpotten. Med allt detta på plats är det ingen överraskning att många av världens mest populära online slots har ett eller flera bonusspel eller bonusfunktioner.