Tjäna pengar med Blackjack färdigheter

Om du är en anständig blackjack-spelare (eller kan förstå engelska), kanske du vill skrapa ihop $5 och delta i en av Miami Clubs månatliga $5000 Blackjack-turneringar. Pengarpriserna är fortfarande mycket inom räckhåll som denna publicering, med lite över en vecka kvar!

Turneringens högsta pris är $3500 i kontanter. Tyvärr har mannen i ledningen en rejäl bankrulle, men den på andra plats har bara $600 och en förändring i marker. Den sloten betalar $500 kontant, så det är ett fantastiskt pris att sikta på.

Jag gav det ett försök. (Min strategi)

Jag hade ett saldo på $5 från tidigare turneringar på Miami Club, så jag köpte in och tog en sväng. Jag storleksanpassar mina satsningar i blackjack-turneringar med en grundläggande myntvändningsmetod. Kort sagt, jag använder vårt blackjack-strategidiagram för att säkerställa att mina bedömningar är bra från hand till hand, och jag satsar hela mitt chip i hopp om att dubbla upp flera gånger. Liknar ett myntkastningsspel där målet är att vända huvuden ett visst antal gånger.

Du börjar med $50 i marker i den här turneringen. Jag satsade hela $50, vilket dubblades till $100, och jag satsade hela $100 och vann dubbelt så mycket! Det saldot placerade mig på femte plats, på väg att tjäna $50 för mitt $5 buy-in.

Jag försökte igen, den här gången satsade jag halva min stack och förlorade. Jag är nu på sjunde plats med ett saldo på $100 och på väg att vinna $20 för mitt inköp på $5. Ingen dålig avkastning på investeringen, men innan månadens slut ska jag försöka dubbla upp några gånger.

Om du är intresserad av att prova…

  1. Du måste ha ett Miami Club-konto och göra en minsta insättning.
  2. Välj Halloween Blackjack-turneringen från Turneringsmenyn.
  3. Om du följer min metod (satsa hela $50 och använder ett anständigt hit/stand-diagram), har du en 50/50 sannolikhet att dubbla upp till $20 vinnarintervallet på ditt första försök.

Har du en lyckokänsla?

Du kan få följande resultat om du tillämpar insatsen allt, myntvändningsstrategi:

Om du vinner två “satsa allt”-händer i rad, har du ett saldo på $200 och en chans att vinna $50 i kontanter.

Om du vinner tre “satsa allt”-händer i rad, har du ett saldo på $400 och är nu på tredje plats, där vinnaren får en $125-betalning!

På Miami Club är den maximala blackjack-insatsen $200, så om du vinner tre händer i rad för att tjäna $400 turneringsmarker, sedan satsa ytterligare $200 maxinsats och vinna, kommer du att tävla om andraplatsen, vilket belönar $500 kontant.

Respons!

Vänligen lämna en kommentar nedan om du planerar att delta i det här evenemanget eller om du har några idéer om blackjackteknik att ge. Blackjack är i grunden ett myntspel med en liten husfördel när det spelas på rätt sätt. Genom att spela i multi-player blackjack-turneringar, å andra sidan, kan du tävla mot andra spelare som kanske inte använder optimal strategi, vilket resulterar i ett positivt förväntat värde över tiden.

Vad är poängen med att satsa hela chippet? För trots sin ringa storlek finns blackjack house-fördelen. Ju fler satsningar vi lägger, desto mer kommer vårt saldo gradvis att minska. Så jag planerar att sätta några stora chanser och se om jag kan hamna i strid. Om jag är nöjd med min leaderboard-position och försöker gå upp en plats eller två utan att riskera allt, kan jag byta till lägre satsningar därifrån.

Det är min teori om hur någon kan dra nytta av sina blackjack-förmågor genom att delta i blackjack-turneringar online med höga prispotter. Miami Club är en av de sajter jag brukar tänka på eftersom de håller veckovisa $500 blackjack-turneringar och arrangerar blackjack-evenemang med stora prispotter under hela helgerna. Betalningarna är kontanter, inte bonus, så om du vinner $3500, kommer du att få en rejäl utdelning!